Migráns azonosítás

2015.09.10 20:24

Ne feledjük, hogy az USA 2004-ben az EU-ra kényszerítette  a biometrikus útlevelet. Hiába volt bármiféle érvelés, így mi vagyuk "rabosítva" saját hazánkban. A migránsok ujjnyomatolásának visszautasítását pedig Európaszerte megengedjük.

.MNcikk12.pdf (53910)

Az USA-ba vízummentesen beutazók biometrikus kódját adatbázisban gyüjtik. A WTC után a személyiségi jogok is romba döltek a "legdemokratikusabb országban". A Dactylos fejlesztését is csödbe vitte a 9/11 következménye. Érdekes, hogy az USA állampolgároknak kezdetben nem kellett biometrikus útlevelet váltania és ezt senki sem kifogásolta. A bostoni reptér tranzitján ki-be járhattak a terroristák.

.Az Iszlám Állam katonáinak 60%-t a "fejlett nyugati államok" nevelték fel. Most pedig az EU gazdag, de gyenge és megengedő a terrorizmus elleni harc jegyében. A USVisit rendszer adatbázisba gyüjti a beutazók biometrikus adatát, ami személyiségi jogot sért. A képen látható megoldás viszont a kártyáról nem engedi kiolvasni a biometriai kódot és a többi adatát is csak akkor engedi kiolvasni, ha sikeres ujjnyomazazonosítást végzett el.